Swoosh logotype

Har du lyst til å starte for deg selv?

Bli en partner i Swoosh. Vi ser etter flere flinke renholdspartnere.

Swoosh, så får du jobben rett i lomma

Hvorfor bli en Swoosh partner?

 • Du blir din egen sjef

  Som renholdspartner i Swoosh starter du eget firma under Swoosh-merkenavnet. Her kan du jobbe alene eller ha egne ansatte. Du trenger ingen utdanning eller erfaring. Vi hjelper deg med alt fra A til Å. Det eneste vi krever av deg er at du ønsker å gjøre en god jobb.

 • Du kan tjene gode penger

  Det skal lønne seg å jobbe i Swoosh. Som partner starter du med et honorar på 280 kroner timen for utført arbeide. Det er bare et minimum. Gjør du salg og har fornøyde kunder, vil honoraret øke. På toppen av dette får du hele inntekten fra første måned av alle salg du gjør som ren bonus.

 • Du vasker, vi gjør resten

  Vi tar oss av de administrative oppgavene, så du kan bruke tiden din på det du får betalt for. Du slipper å tenke på regnskap, timeføring, offentlig rapportering, momsoppgaver og markedsføring. Vi har til og med et eget salgsteam som vil jobbe med å finne nye kunder til deg.

 • Bransjens beste opplæring

  Du får full opplæring i renholdsfaget gjennom et omfattende program utviklet av erfarne renholdere. Du får opplæring i salgsarbeid og hjelp med bedriften din om du trenger det. I Swoosh vil du alltid ha noen å spørre om råd, uansett hva det gjelder.

 • Du trenger ikke ha lappen

  I Swoosh kan du bruke bussen, sykkelen eller til og med beina som «firmabil». Alt rengjøringsutstyr leveres av Swoosh og oppbevares hos kundene. Da slipper du å drasse rundt på det. Salgsteamet vårt vil jobbe for at du skal få kunder i et geografisk område som passer deg.

 • Du blir en del av familien

  Selv om Swoosh består av selvstendige renholdspartnere, er vi også en stor familie. Gjennom den digitale plattformen får du tilgang til Swoosh Community. Her kan du bli kjent med andre motiverte Swooshere, dele kunnskap og få tips og råd. I Swoosh vil vi alltid hjelpe hverandre med å bli bedre.

Arbeider du allerede hos Swoosh?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@swoosh.no